KONAČNO! Evo kako da obrišete poruku na Messengeru (VIDEO)

Autor: IDJTV 07.02.2019.

Facebookov Messenger jedan je od najpopularnijih servisa za komunikaciju, a ima više od milijardu korisnika.

Zakerbergova kompanija poslednjih godina napravila je brojne promene s tim servisom – prvo su ga izdvojili iz samog Facebooka, dodali su reklame i opciju Stories koju je proslavio Snapchat, međutim godinama nisu predstavili opciju koju su brojni korisnici tražili i koja već postoji na drugim sličnim servisima poput Vibera, WhatsAppa i drugih – mogućnost brisanja poslatih poruka.

O ovoj opciji govori se već jako dugo, a od juče je napokon i zvanično dostupna za sve korisnike web-verzije i na poslednjim verzijama aplikacije za Android i Appleov iOS operativni sistem. Mogućnost brisanja poruke dostupna je i u dopisivanju s jednom osobom i u grupnom dopisivanju, a nakon izbrisane poruke ostaće obaveštenje o brisanju.

Kako obrisati poruku i na šta obratiti pažnju:

Samo brisanje je jednostavno – dovoljno je dodirnuti prstom poruku koju ste poslali i, osim smajlića, pojaviće se i opcije za kopiranje i prosleđivanje poruke kao i opcija "ukloni". 

Ako želite ukloniti poruku, pojaviće se opcija brisanja poruke samo na vašem uređaju, odnosno Messengeru ili brisanje poruke za sve korisnike u razgovoru. 

Poruku možete ukloniti sa svog Messengera kad god to želite, ali ako želite da je uklonite za sve korisnike razgovora, imate samo 10 minuta, tako da ako pogrešite, nemate previše vremena za ispravljanje te greške i brisanje poruke.

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana