Mnoštvo poznatih na promociji albuma Emine Jahović, sinoć u Kasini! (FOTO)

Autor: IDJWorld 24.01.2018.

U prijatnom ambijentu beogradske Kasine, IDJVideos i jedna od najpoznatijih pevačica ovih prostora, Emina Jahović, predstavili su dugo iščekivani muzičko vizuelni projekat - album ,,Dalje“. To je ujedno Eminin šesti album, pevačica je je sama napisala tekstove novih pesama, dok ulogu producenta je poverila Darku Dimitrovu.

Pevačica smatra da je do sada ovo njen najbolji album, čiju celokupnu produkciju je realizovao IDJVideos, a mnogi muzički stručnjaci smatraju da će pesma ,,Krava“ biti veći hit od ,,Limunade“. Pop diva je predstavila novi album u prisustvu medija i svojih dugogodišnjih kolega, a kako bi ostala dosledna sebi, u Kasini se simbolično služila čokolada i limunada.

- Jako smo ponosni što smo zajedno sa Eminom realizovali ovakav projekat, pomerili dosadašnje standarde i verujem da ćemo ispuniti očekivanja svih naših i Emininih fanova. Celokupna produkcija i saradnja odrađena je na svetskom nivou i jako nam je drago što je  umetnica njenog ranga upravo nama poverila vizuelni deo albuma. Smatramo da je ovo samo početak naše saradnje i produkcije najkvalitetnije muzike na našim prostorima - Izjavili su Đorđe Trbović i Andrej Ilić iz produkcijske kuće IDJVideos.

Na promociji u Kasini premijerno je prikazan spot za duetsku pesmu sa Željkom Joksimovićem ,, Dva aviona“, koji je ujedno i četvrti singl sa albuma ,, Dalje“. U poslednjih nekoliko meseci Emina je predstavila i singlove ,, Protiv svih“, ,,Karma“, kao i najveći hit u 2017. godini, pesmu ,, Limunada“, koju je otpevala zajedno sa koleginicom Milicom Todorović, a na You Tube-u spot ima skoro 50 miliona pregleda.

Na promociju su došle mnoge poznate ličnosti sa naše estrade, a neke od njih smo uspeli da uslikamo. Pogledajte zanimljive fotografije koje će vam dočarati atmosferu.


 

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana